Hilo, HI

En sommarkväll med gamla och nya vänner...

1 Augusti.. in på natten till den 2 augusti kommer jag nog aldrig at få uppleva i repris igen. Hur mycket jag än skulle vilja :)
 
Igår var min sista jobbedag på posten för denna sommaren, I will be back! Jag gjorde fem kladdkakor som jag tog med till jobbet för att bjuda på innan jag åker iväg. Lite tradition bland kollegorna att man bjuder på något innan man slutar för en längre period. När jag kom tillbaka till postkontoret efter min postrunda fanns det inte en enda smula kvar som tecken på deras existens i det köket! 
Sista jobbedagarna var väldigt lugna, kanske lite för lugna då jag lyckades försova mig för första gången. Bra jobbat Linn... bara två dagar kvar. De sista dagrna har jag lärt ut mitt distrikt till en kollega som ska köra den nu efter mig. Det var jätteroligt att vara två i bilen istället för att åka runt ensam i några timmar och ganska soft att bara sitta bredvid och beskriva vägen. Blev en och annan gäsp i mellan åt. 
 
Den 1 augusti var också dagen då Granegatans första gatufest ägde rum. Genom kommunen och polisen hade vi fått beviljat tillstånd att stänga av gatan för all trafik mellan 16.00-01.30. Tillsammans bar vi ut bord och stolar för att bilda långbord mitt på gatan, alla grannarna delade grillar på uppfarten. Trots lite sämre väderprognoser från dagen innan och regnoväder på morgonen sprack himlen upp och det blev riktigt varmt på gatan. Det var kul att prata med grannar som jag vanligtvis bara hejar på när man möts på gatan. En av dem var till och med utbildad sjukgymnast, lite roligt att prata med henne eftersom att jag för tillfället är inriktad på att utbilda mig till fysioterapeut (sjukgymnast). Senare på kvällen efter gott snack, massa skratt och en runda rundpingis på gatan med några barndomsvänner så cyklade vi till stan.
 
Jag tog en cider med två barndomsvänner på lilla torg. Därefter gick jag vidare för att möta en kompis från Skåneland. Att få träffa henne blev höjdpunkten på kvällen! Vi har alltid kul ihop, igår var hon på besök i Halmstad med några andra vänner från Skåne. Alltid kul att träffa nytt folk när dem är så sköna som detta gänget var. Jag tror alla hade en riktigt grym natt på Mårtensson. Vi dansade mest på det ena dansgolvet, knappt någon paus alls. Om man kunde få en repris på den natten... var inte mycket som saknades. Men man kan ju tyvärr inte få allt..  Slutade med att jag kom hem kl 03.30!! Var ett tag sen det blev så sent. 
Unnade mig en lååång sovmorgon denna lördagen :) och ändå hann jag med att gå en timme på stan och skaffa lite saker inför resan, skypa med min bästa vän i USA och springa en liten runda runt Nissan med mamma. Nu ska jag plocka i ordning lite på mitt rum och sedan bara ligga i sängen med datorn i knät och kolla på film. Myyys!                                                                                                                                                                
 

Kommentarer
Postat av: Irja alaias "mamma"

Tack Linn för att du ej nämnde hur trot din mamma var på dennalöparrunda och hur du drog mig runt slingan, Samt tack för att du ej nämnde att du fick "eftersöka" mamma o papa som hade hamnat på efterfest ...efter gatufetsen och ej var I sängen kl 03.30 då du hade lovat att "pussa de på kinde " :)


Svar: Haha glömde jag det! Tur du skrev det då haha
linnsanhawaii.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Har du något att säga?