Hilo, HI

Tillbaka under regnmolnen

Tillbaka i Hilo efter sista resan till fastlandet för säsongen. Den blev inte riktigt som vi hade hoppats på, men det var otroligt roligt att åka till San Francisco ändå! Tyvärr avslutades sista matchen med en förlust mot the Penguins. Vi och killarna kan aldrig vinna samtidigt haha. Vet inte vad jag gjorde för att förtjäna dålig karma men av någon anledning ville universum straffa mig i sista matchen genom att ge mig en stukning precis efter att jag blev inbytt... Pust. Kändes jätteorättvist. Som tur är var det ingen allvarlig stukning och Liz våran sjukgymnast sa att jag kunde fortsätta spela med tejpad fot. Tyvärr blev jag aldrig inbytt igen av coachen. Ingen andra chans här inte. 

Sista kvällen i Cali åt ett gäng av oss på Olivgarden, en italiensk restaurang. Helt okej betyg. I väntan på vårt bord gick vi till partycity, ungefär som Butricks fast mycket större! Ganska mycket folk där såhär inför halloween. Dem hade en hel väg full med bilder på olika kostymer man kunde köpa, väldigt amerikanskt. 

Resan tillbaka till Hilo gick smidigt och bra, fick flyga i ett stort och nytt flyg med Hawaiian airlines. Vi mellanlandade i Honolulu och på sista flyget till Hilo hade jag fönsterplats så jag kunde se när vi flög över öarna, synd bra att jag inte hade utsikt över Honolulu. 

När jag kom hem till mitt korridorsrum på campus städade jag lite och flyttade ihop sängarna så att jag har en jättestor säng nu även om jag bara har ett set sängkläder. 

Då mamma och pappa säger säg ha skickat post till mig i typ 2 månader börjar jag verkligen verkligen tvivla på om det kommer komma fram haha. Kollar posten nästan varje dag. När jag kom hem från SF hade jag fått en avi för att hämta ut post på huvudkontoret vid flygplatsen. Visade sig vara ett kuvert med smält choklad i haha. Snacka om att jag blev irriterad på att jag var tvungen att ta mig dit för att hämta ut det, det lilla kuvertet kunde ju lätt fått plats i min brevbox på campus. Fick betala 21 cent för att hämta ut det också, onödigt haha. Det fanns ingen avsändare på kuvertet men handstilen stämmde överens med förra vykortet jag fick, så det var inte för svårt att lista ut att det kom från bruket. Har dock inte fått mina misstankar om den hemliga avsändaren bekräftade än. 

Ny dag imorgon med nya utmaningar i skolbänken och på fotbollsplanen. Nu väntar sängen.
Honolulu AirPort