Hilo, HI

Kona och Thanksgiving förberedelser

Då var det dags för mina första thanksgiving imorgon. Sitter med Laura och väntar på bussen vid köpcentret här i Hilo. Vi har köpt lite matprylar inför långhelgen då matsalen endast serverar kvällsmat imorgon och sedan bara mat två gånger om dagen under helgen. Jag och Laura tänkte bara chilla under thanksgiving, laga lite mat i hennes korridor och sedan kolla på film. Vi bestämde oss för att laga kvällsmat själva imorgon då skolan tar $18 betalt imorgon kväll oavsett om man har matplanering eller inte. Alldeles för högt pris för den låga kvalitén på mat. 
Våran meny bjuder på pasta med kyckling och äppelpaj. 

Helgen var en bra sådan, umgicks med vänner nästan dygnet runt. Vi spelade spel, bland annat klumpeduns, och åkte till Kua Bay i Kona. Vi körde över berget vilket tog runt 2 timmar från Hilo. Kua Bay bjöd på fin vit sandbotten under
kristallklart vatten och solsken. Många som ville till stranden i lördags. Lärde mig bland annat att aldrig vända ryggen mot havet här. Det var ganska oförutsägbart och väldigt stora vågor. Det viktigaste är att inte försöka ta sig in till land igen när de största vågorna är. Flera som gjorde det felet och sedan sögs ner under vågorna när dem slog ner. Även om det inte fanns mycket energi kvar i kroppen efter fredagen så var en roadtrip i en bil ful med tjejer och hög musik roligt! 

När jag kommer tillbaka till skolan ska jag krypa ner under täcket och ta igen lite sömn efter helgen. Kallare dagar här nu, bara 22 grader i regnet idag. 

 Här sitter jag precis nu!
Utflykten till Kona...