Hilo, HI

Veckan sammanfattad i ett inlägg!

Vecka 32 har varit en låång och händelserik vecka. Den spenderades nästan enbart med familjen. Eftersom alla hade semester bestämde vi oss för att åka iväg och bara umgås hela familjen.

Måndag och Tisdag spenderades i Österlen. Tyvärr var det inte riktigt badväder men det var i alla fall varmt. Där åkte vi runt och besökte flera välkända platser och några konstnärer.

Onsdag - Fredag var vi i Polen. Där hade vi sköna dagar på stranden i Sopot. Vi cyklade även till Gdansk och besökte gamla stan och två minnesplatser från andra världkriget. Totalt cyklade vi nog 3,5 mil! Men det var jättefina cykelvägar längs havet. Gamla stan var klart värd besöket. Lite utanför stan gick vi 94 trappsteg upp i en gamal fyr och tittade ut på stan och havet. I närheten av fyren kunde vi se platsen där andra världkriget startade. På vägen dit stannade vi vid platsen där kampen att störta berlinmuren börjades av fackföreningen Solidaritet. Lite ironiskt att dessa händelser skedde bara någon mil ifrån varandra. På torsdagkvällen firade vi Linus 23-års dag med god mat.

Fredagskvällen blev en jätterolig och mysig kväll i Ängelholm med vänner. Där tittade vi tillsammans med hela ängelholms befolkning på ljusfesten. Det var en liten båtparad och ett ännu finare fyverkerispel.

Lördagen sov jag mest men på kvällen åt vi hos vänner med familjen där det bl.a. blev djupa diskutioner om politik och jämtälldhet. Men lika många skratt.

Idag (söndag) firade vi Linus med lite släkt och vänner. Mamma ställde till med årets bästa brunch. Därefter spelade jag min sista match med laget i år. Ikväll åkte vi med ett fullt släpp till Göteborg för att hjälpa Linus få upp möbler till sin lägenhet. Kommer sakna min bror men vi ses ju snart igen!

Wow det blev ett långt kapitel det här och nu var veckan över och vi är snart hemma i Halmstad igen. Ser fram emot att sova i min säng, två nätter kvar med den. Sen dröjer det ett tag, men tiden går fortare än man tror!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Har du något att säga?