Hilo, HI

May the fourth be with you

Måndag och 4 maj innebär att hell week har officiellt börjat. Veckan innan finals. Två dagar kvar med lektioner. 

Jag har ännu en gång som den natt människa jag nästan är nu presterat och skrivit en uppsats på 6 sidor om anorexia för min psykologi klass. Är väl inte en jättepresentation då det är den enda uppsatsen jag haft under denna terminen, men jag som alltid är så trög startad med skolarbeten har nu gjort detta på två dagar. Då är också research inkluderat. Snart är arbetet klart och jag kan leva livet i några dagar innan det är dags att bli lite seriös igen innan det är dags att flytta igen. 

Nu är klockan faktiskt över 12 och här sitter jag i min säng med myskläder, en tallrik innehållande Yoggi, banan och flingor samt en kopp LiptonTea. Dags att fortsätta jobba på den där uppsatsen innan sömnen får ta över. Imorgon bitti väntar en presentation  om brand säkerhet i hemmet. Min första individuella presentation. Ska bli kul, men kommer bog vara lite nervös när det gäller. Som tur är har jag fått tillbaka min röst efter att ha varit sjuk hela förra veckan. 

Simma lugnt! 
 

Kommentarer
Postat av: Thomas Larsson

Bra jobbat Linn. Kämpa på nu sista tiden. Kram Thomas & Lenita

Postat av: Stenne

Spurta på, du har ju bara finalen kvar. Sedan kan du njuta av de sista dagarna innan det är tid för vardagen hemma i Halmstad. Längtar efter att få träffa dig min vän.. Kram stenne

Svar: Sista proven är bokstavligen talat dagen innan jag ska flytta så det är inte mycket tid till att njuta de sista dagarna. Har kul denna helgen istället.
linnsanhawaii.blogg.se


URL: http://linnsanhawaii.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Har du något att säga?